OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIEBETROUWBARE TECHNOLOGIE BETROUWBARE KWALITEIT

De Zuiko-kwaliteit is het product van betrouwbare mensen en ontwikkelingen: van legendarische optische technologie tot de modernste meettechniek en vakwerk bij de vervaardiging.

DE LEGENDE DUURT VOORT

Olympus ontwikkelt al generaties lang precisiemicroscopen en endoscopen voor wetenschappelijke toepassingen en de gezondheidszorg, en laat u die liefde voor precisie-optica nu ook beleven met elk nieuw M.Zuiko-objectief.

PRECISIE EN PERFECTIE

Om de gewenste ultieme precisie voor objectieven van het Zuiko-niveau te kunnen realiseren, heeft Olympus in de loop der tijd veel eigen fabricage- en meettechnologieën ontwikkeld.

FOUTLOZE CONSTRUCTIE

Het monteren van lenselementen in een objectief vereist nauwkeurig vakwerk. Omdat we zelfs de kleinste afwijking ontoelaatbaar vinden, gebruiken we ultraprecieze analytische apparatuur en computerprogramma's om de positie van elk element gedurende het hele proces te controleren.

GEPROBEERD, GETEST, GEDEGEN

Elk M.Zuiko-objectief ondergaat een uitvoerige inspectie door middel van de nieuwste testapparatuur. Dit omvat een MTF-test (Modulation Transfer Function) om te garanderen dat de scherpte en helderheid ook in de hoeken behouden blijven van elk element van de lens.

SCHERP
BLIJVEN

Alle M.Zuiko-lenzen zijn voorzien van het MSC-mechanisme (Movie & Still Compatible): een geavanceerd inwendig scherpstelmechanisme dat garant staat voor snelle, soepele, stille en nauwkeurige autofocus. Dat betekent dat u geen opname meer hoeft te missen.

ZERO COATING

ZERO-coating (Zuiko Extra-low Reflection Optical) is de geraffineerde coatingtechnologie van Olympus, die is ontwikkeld uit meerlaagse filmafzettingstechnieken voor microscopen. Dit zorgt voor een zichtbare vermindering van reflecties, ghosting en lensflare, en levert helder beeld met hoog contrast.

VOLGENDEM.ZUIKO PRO

INFORMATIE OVER M.ZUIKO PRO