OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

PAUL EMMINGS

PAUL EMMINGS

Leren fotograferen is geen doel maar een reis. Ik ben er nog niet lang mee bezig maar heb al veel geleerd over compositie. Mijn camera is een bijzonder geraffineerd technisch hoogstandje en kan veel prachtige dingen doen, MAAR hij kan me niet zeggen waar ik op moet richten en wanneer ik de sluiter moet indrukken.

Ik woon in Oxford en reis graag. Ik ben juist terug van een lange wereldreis, waarvan ik op het einde enkele maanden in Australië ben gebleven om dat prachtige land te ontdekken! Het eerst wat ik voor mijn vertrek deed, was de juiste fotoapparatuur selecteren. Ik koos voor een volledige Micro Four Thirds-kit met een OM-D E-M5 en E-M1.

Toen ik aan mijn reis begon, was ik niet meer dan een hobbyfotograaf. Maar dankzij de prachtige natuur werd ik geïnspireerd om te proberen steeds beter en beter te worden. COMPOSITIE, COMPOSITIE, COMPOSITIE – dit zijn de drie woorden die voor mij samenvatten wat belangrijk is voor een goede foto. Ik probeer mijn foto's altijd een speciale "Paul Emmings-uitstraling" te geven. Onlangs werd mijn werk gepubliceerd in een groot fotomagazine.

Zonder Olympus zou ik het niet zo ver gebracht hebben. Ik ben echt enthousiast over hun producten. In 2013 werd ik verkozen tot een Olympus European Inspirational Photographer en in 2014 was ik jurylid voor een wereldwijde fotocompetitie van Olympus.

PAUL EMMINGS

PAUL EMMINGS

Verenigd Koninkrijk

Paul Emmings is een gepassioneerde fotograaf. Hij woont in Oxford maar reist graag en is onlangs op pad geweest door Australië. Zijn foto's zijn gepubliceerd in bekende fotomagazines in Groot-Brittannië. In 2013 werd hij verkozen tot een Olympus European Inspirational Photographer en in 2014 was hij jurylid voor de Olympus Global Photo Contest.