OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

JOHN NASSARI

JOHN NASSARI

Mijn carrière als huwelijksfotograaf begon in 2000 toen ik een vriend assisteerde bij het fotograferen van een huwelijk. Ik werd door huwelijksfotografie geboeid toen ik merkte dat er meer en meer sprake was van een open reportagestijl.

Ik benader huwelijksfotografie als een reportage met een stijlvolle inslag. Ik zoek altijd prachtige momenten die mooi gekaderd zijn. Ik houd ervan dat huwelijken zoveel gemeenschappelijk hebben en toch verschillend zijn. Ook als twee huwelijken op dezelfde locatie plaatsvinden en dezelfde organisatie hebben, zijn ze uniek en gedenkwaardig door de mensen die er aanwezig zijn.

Ik ben van Grieks-Cypriotische afkomst en joodse huwelijken herinneren me aan familiehuwelijken die ik vroeger beleefde, vooral hoe de mannen en vrouwen gescheiden dansen. Ik houd van joodse huwelijken omdat er zo uitbundig gevierd en gedanst wordt en het altijd evenementen met klasse zijn. De mensen zijn open en warm, en het dansen verleent het gebeuren een mooi en symbolisch aspect. Als ik tijdens de dansavond niet minstens drie keer omvergeduwd wordt, dan heb ik voor mijn gevoel mijn werk niet goed gedaan!

Samen met Olympus UK onderzoek ik de mogelijkheden van het Olympus OM-D-systeem. Ik ben naar Praag en Portugal gereisd om meer te weten te komen over de camera's die ik gebruik en het merk waarvan ik een grote fan ben. Voor mij is het een droom om te kunnen werken met de Olympus OM-D-reeks. Hij is perfect voor portretten en huwelijken. Licht, compact, scherp, snel – echte wereldklasse.

JOHN NASSARI

JOHN NASSARI

Verenigd Koninkrijk

John Nassari is een bekende Engelse huwelijksfotograaf. Hij werd drie keer geselecteerd voor exposities in de National Portrait Gallery voor deelname aan de prestigieuze Taylor Wessing Photographic Portrait Prize. Recent werd hij ook bekroond als runner-up in de Events Photography Awards 2014.