OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

JAVIER CAMACHO

JAVIER CAMACHO

Ik fotografeer graag natuurlijke landschappen. Ik ben bergbeklimmer en reis veel voor mijn hobby. Ik heb veel bergen beklommen, onder andere in de Himalaya, de Karakorum, de Andes, de Oeral, het noordpoolgebied en Afrika. Ik heb 4 van de 7 hoogste bergen wereldwijd beklommen, de toppen boven 3000 meter in de Pyreneeën, en de helft van de pieken boven 4000 meter in de Alpen.
Ik ben gewoon graag in de bergen. In de bergen voel ik het leven, en dat is precies wat ik met mijn onafscheidelijke OM-D fotografeer: mijn liefde voor het leven.

Het is niet gemakkelijk om de juiste fotoapparatuur te vinden als je onder ongewone, ruwe omstandigheden fotografeert. Ik was altijd op zoek naar het meest geschikte materiaal voor onze expedities op 8 kilometer hoogte in de bergen. Ik probeerde fotoapparatuur te vinden die het beste tegemoetkomt aan mijn behoeften voor kwaliteit, gewicht en grootte. En die uiteraard uiterst betrouwbaar is en bestand tegen reizen onder extreme weersomstandigheden.

De OM-D E-M1 komt helemaal tot zijn recht onder zulke omstandigheden. Het is voor ons een van de beste camera's op onze lange natuurreizen. De combinatie van het uitmuntende 5-assige stabilisatiesysteem in de camerabody met bijzonder heldere PRO Zuiko-objectieven maakt hem perfect voor gebruik in donkere omgevingen. Bovendien stond ik versteld van de kwaliteit van de elektronische zoeker.

JAVIER CAMACHO

JAVIER CAMACHO

Spanje

Javier Camacho is gespecialiseerd in natuurlijke landschappen. Hij is bergbeklimmer en een onvermoeibaar reiziger. Hij heeft gereisd en gefotografeerd in de Himalaya, de Karakorum, de Andes, de Oeral, het noordpoolgebied en Afrika en hij heeft meer dan 40 foto-expedities ondernomen.