OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

M.ZUIKO PRO

M.ZUIKO PRO

80 jaar ontwikkeling van optische technologie en de meest geavanceerde technologieën komen samen in de ultieme reeks M.Zuiko-lenzen: M.Zuiko PRO. M.Zuiko PRO-lenzen doen geen compromissen en zijn in ieder opzicht verbazingwekkend. Hun beeldkwaliteit, hun weersbestendige constructie, hun duurzaamheid en hun bedieningsgemak worden allemaal hoog aangeslagen door professionele fotografen overal ter wereld.

ONTWORPEN ZONDER COMPROMISSEN

M.Zuiko PRO-lenzen blinken uit op alle volgende zes punten en vormen een klasse apart.

KENT GEEN GRENZEN

M.Zuiko PRO-objectieven zijn ontwikkeld voor de wensen van zelfs de meest avontuurlijke fotografen, en dat betekent dat op meerdere plaatsen hermetisch zijn afgedicht tegen regen en stof.1

EEN STERK ONTWERP

De behuizing van een M.Zuiko PRO-lens is gemaakt van een robuuste en lichtgewicht aluminiumlegering. Dit zorgt niet alleen voor bescherming van het interne precisiemechanisme tegen onverwachte schokken, maar vormt ook een afweer tegen temperatuurschommelingen en is betrouwbaar in zware opnameomstandigheden.

STABILISATIE VOOR ALLE OBJECTIEVEN

Anders dan bij gangbare DSLR-camerasystemen is bij het camerasysteem met verwisselbare lenzen van Olympus de beeldstabilisatie (image stabilization, IS) in de camerabody ondergebracht. Dankzij deze slimme techniek krijgt u prachtige stabiele beelden ongeacht de lens die u gebruikt.
Sync IS tilt beeldstabilisatie naar een nieuw niveau door het IS-systeem in de lens van compatibele M.Zuiko PRO-lenzen te combineren met het IS-systeem in de body van compatibele camera's met verwisselbare lenzen van Olympus.3

BEKIJK HET VAN NABIJ

Met M.Zuiko PRO-lenzen kunt u uw onderwerp dicht benaderen en fascinerende macro-opnamen maken.

  • M.Zuiko Digital ED 12-40mm 1:2.8 Pro
  • M.Zuiko Digital ED 40-150mm 1:2.8 Pro
  • M.Zuiko Digital ED 300mm 0.0007407407407407407 IS Pro

KIES UW
AFSTAND

Met een constante diafragmawaarde van 1:2.8 leveren M.Zuiko PRO-zoomlenzen optische prestaties die vergelijkbaar zijn met primelenzen op eender welke brandpuntsafstand.

EXPRESSIE IN PORTRETTEN

De M.Zuiko PRO 1:1.2-reeks levert een prachtige, zachte bokeh waardoor uw onderwerp nog beter naar voren komt voor expressieve portretten met zeggingskracht.

SPECTACULAIRE
PRESTATIES

M.Zuiko PRO-primelenzen leveren de professionele fotograaf ultieme prestaties op het vlak van beeldkwaliteit en vermindering van aberraties.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 300mm 1:4.0 IS PRO