OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

OBJECTIEVENOVERZICHT

LENZENGALLERIJEEN OBJECTIEF VOOR ELK ONDERWERP

Elk onderwerp verdient een objectief dat het op zijn best laat zien. U hebt een volledig assortiment M.Zuiko-objectieven tot uw beschikking zodat u elk aspect van uw onderwerp mooi kunt weergeven.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 17mm 1:1.2 PRO

Deze weersbestendige PRO-lens is voorzien van een uiterst modern ED-DSA-lenselement, waardoor het formaat compact blijft, en levert een prachtige zachte bokeh en voortreffelijke algehele beeldkwaliteit bij een maximale opening van 1:1.2.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 25mm 1:1.2 PRO

Dit 25 mm 1:1.2 prime-objectief levert een uitstekende resolutie en prachtige bokeh bij een groot diafragma. En dankzij de stof-, spat- en vorstbestendige constructie levert hij overal topprestaties.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 45mm 1:1.2 PRO

Dit weersbestendige portretobjectief, dat ontworpen is met uiterste aandacht voor detail en precisietechnologie van Olympus, levert elegante, zachte bokeh waardoor uw onderwerp nog mooier naar voren komt.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 7-14mm 1:2.8 PRO

Dit ideale groothoekobjectief is compact, spat-, stof- en vorstbestendig, en creëert beelden met buitengewone zeggingskracht.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 12-40mm 1:2.8 PRO

Dit zoomobjectief met grote diameter heeft een constant diafragma van 1:2.8 bij het gehele zoombereik en is voorzien van een stof- en spatwaterdichte behuizing. En dat maakt 'm tot het ultieme standaardzoomobjectief.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Deze krachtige zoomlens heeft een constant diafragma van 1:4.0, van groothoek- tot middenzoombereik. Zijn optische prestaties in combinatie met de weerbestendige constructie maken hem perfect voor landschapsfotografie tijdens al uw reizen.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 40-150mm 1:2.8 PRO

Dit krachtige telefotozoomobjectief met een constant diafragma van 1:2.8 en een weerbestendige constructie kent een verrassend compacte en lichte body waardoor het objectief de mobiliteit levert die een professionele fotograaf nodig heeft.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 300mm 1:4.0 IS PRO

Geweldige optische prestaties. Robuust gebouwd, stof- en spatwaterdicht. En dat alles in een compact formaat. Dit revolutionaire objectief brengt nieuwe mogelijkheden voor het uit de hand schieten met lange brandpuntsafstanden.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 8mm 1:1.8 FISHEYE PRO

Het eerste 1:1.8 fisheye-objectief ter wereld legt het gehele onderwerp op adembenemende wijze vast.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 12mm 1:2.0

De metalen behuizing en fraaie scherpstelring geven deze lens een chique uitstraling. Hij is ideaal voor landschappen, donkere omstandigheden en straatfotografie.

M.ZUIKO DIGITAL
17mm 1:1.8

Leg een situatie precies zo vast als u in gedachten had met dit heldere snapshotobjectief.

M.ZUIKO DIGITAL
25mm 1:1.8:STANDAARDOBJECTIEF

Dit geweldige standaardobjectief met helder diafragma leent zich uitstekend voor snapshots en prachtige achtergrondvervagingen.

M.ZUIKO DIGITAL
45mm 1:1.8

Maak geweldige close-ups en laat de mensen die u fotografeert prachtig uitkomen tegen een vervaagde achtergrond.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 75mm 1:1.8

Met dit geweldige objectief met metalen behuizing maakt u fantastische portreten en fraaie opnamen met een mooie achtergrondvervaging.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 60mm 1:2.8 MACRO

Met deze stof- en spatwaterbestendige macrolens maakt u in elke omgeving haarscherpe close-ups van kleine onderwerpen.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 30mm 1:3.5 MACRO

Deze macrolens heeft een maximale vergroting van 2,5x (35-mm equivalent) en een werkafstand van 1,4 cm, zodat u kleine wonderen van dichtbij groot kunt vastleggen.

ZIE DE MOGELIJKHEDEN

Ontdek onze complete serie M.Zuiko- en Zuiko Digital-objectieven die ontworpen zijn met een doel voor ogen.