OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

OVERZICHT

HET STREVEN NAAR PRECISIE

M.Zuiko-lenzen combineren het beste van 80 jaar innovatie in optische technologie met de modernste lenstechnologieën, en leveren een fascinerende beeldkwaliteit en ongeëvenaarde mobiliteit.

LAAT HET ALLEMAAL ZIEN

M.Zuiko-lenzen leveren spectaculaire prestaties in een compact en lichtgewicht formaat. U kunt er eender welk onderwerp prachtig mee vastleggen, net zoals u het zelf ziet.

OVER DE HELE LIJN EXCEPTIONEEL

De geavanceerde optische technologie en lensarchitectuur zorgen voor uitmuntende beeldkwaliteit over het hele beeld, ongeacht de afstand tot uw onderwerp.

PERFECT FORMAAT PERFECTE FOTO

M.Zuiko-objectieven zijn aanzienlijk kleiner en lichter dan DSLR-objectieven met vergelijkbare beeldkwaliteit. In combinatie met een compacte en lichtgewicht Olympus-camera met verwisselbare objectieven levert dat een camerasysteem op dat u de vrijheid geeft om nog gevarieerder te fotograferen.

BETROUWBARE TECHNOLOGIE BETROUWBARE KWALITEIT

De Zuiko-kwaliteit is het product van betrouwbare mensen en ontwikkelingen: van legendarische optische technologie tot de modernste meettechniek en vakwerk bij de vervaardiging.

Meer leren over TECHNOLOGIE  >

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Geniet van de uitmuntende beeldkwaliteit en andere voordelen van M.Zuiko PRO, een reeks objectieven voor professionals.

LEER MEER OVER M.ZUIKO PRO  >

PURE VOLMAAKTHEID

Selecteer uit een reeks elegante M.Zuiko Premium-objectieven met vaste brandpuntsafstand die zowel uw foto's als uw camera er spectaculair laten uitzien.

EEN OBJECTIEF VOOR ELK ONDERWERP

Elk onderwerp verdient een objectief dat het op zijn best laat zien. U hebt een volledig assortiment M.Zuiko-objectieven tot uw beschikking zodat u elk aspect van uw onderwerp mooi kunt weergeven.

Zie het OBJECTIEVENOVERZICHT  >

DE TOEKOMST IS LICHT

Olympus luistert naar fotografen die compromisloze beeldkwaliteit en handzame oplossingen eisen, en blijft uitmuntende objectieven ontwikkelen en produceren.