OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIALUOTETTUA TEKNOLOGIAA, LUOTETTUA LAATUA

Legendaarisista optisista teknologioista uusimpiin mittausteknologioihin, Zuiko-laatu on useiden asioiden summa.

PERINTÖ JATKUU

Sukupolvien ajan Olympus on auttanut tieteen ja terveydenhoidon kehittämisessä tarkkuusmikroskoopeilla ja endoskoopeilla, ja tänään sama sitoutuminen tarkkuusoptiikkaan on koettavissa jokaisen digitaalisen M.Zuiko-objektiivin välityksellä.

TÄYDELLISTÄ TARKKUUTTA

Olympus on kehittänyt monet Zuiko-laadun vaatiman tarkkuustason objektiivien valmistamisen saavuttamiseksi tarvittavat omat supertarkat linssielementtien valmistus- ja mittausteknologiat.

VIRHEETÖN KOKOONPANO

Taitava henkilöstö kokoaa linssielementit varoen objektiiviin. Edes pienintä kohdistusvirhettä ei ohiteta ja linssielementtien oikean asemoinnin varmistamisessa käytetään huipputarkkoja analyyttisiä välineitä ja tietokoneohjelmia.

KOKEILTU + TESTATTU = TOSI

Kaikki M.Zuiko-objektiivit käyvät läpi tiukan tarkastuksen, jossa käytetään alan uusimpia testauslaitteita. Näihin kuuluu esim. MTF-testi (Modulation Transfer Function, modulaation siirtofunktio), jolla varmistetaan terävyyden ja selkeyden jatkuva säilyminen kunkin objektiivielementin kulmiin saakka.

PYSY
TARKENNETTUNA

Kaikki digitaaliset M.Zuiko-objektiivit on varustettu MSC (Movie and Still Compatible) -mekanismilla -- edistyneellä sisäisellä tarkennusmekanismilla, joka tarjoaa nopean, portaattoman, äänettömän ja tarkan automaattitarkennuksen. Et menetä yhtään kuvaa.

ZERO-PINNOITE

ZERO (Zuiko Extra-low Reflection Optical) -pinnoite on Olympusin uusinta teknologiaa edustava ohut pinnoiteteknologia, joka on kehitetty mikroskoopeissa käytetystä monikerroskalvotekniikasta. Merkittävästi heijastuksia, haamuja ja valoja vähentävänä se on huomattavassa asemassa selkeiden, suuren kontrastin kuvien kuvaamisessa.

SEURAAVAM.ZUIKO PRO

LUE M.ZUIKO PRO -OBJEKTIIVEISTA