OLYMPUS >
PAUL EMMINGS

PAUL EMMINGS

Valokuvaamisen oppiminen on matka, ei määränpää. Olen ollut tällä matkalla vain vähän aikaa, mutta olen jo oppinut huomattavan paljon sommittelusta. Käyttämäni kamera on hyvin edistynyt ja tekninen ihme, ja kykenee moniin asioihin, MUTTA se ei voi kertoa sinulle mihin kohdistat sen ja milloin painat suljinta.

Asun Oxfordissa mutta rakastan matkustamista ja olen juuri äskettäin ollut maailman ympärimatkalla, jonka lopussa oleskelin muutaman kuukauden Australiassa nähdäkseni tämän ällistyttävän maan koko kauneuden! Ensimmäinen asia, jonka tein ennen matkalle lähtöä, oli oikean kuvausvälineistön valinta. Päätin ottaa mukaani täyden Micro 4/3rds -sarjan sekä OM-D E-M5 & E-M1:n.

Matkan alkaessa en ollut juuri enempää kuin harrastelijavalokuvaaja. Mutta upean luonnon ansiosta innostuin tavoittelemaan yhä parempia tuloksia. SOMMITTELU, SOMMITTELU, SOMMITTELU – nämä kolme sanaa sisältävät minusta sen, mistä hyvä valokuva muodostuu. Pyrin aina saamaan kuviini erityisen “Paul Emmings” -ilmeen ja tunnelman. Äskettäin kuviani julkaistiin suuressa isobritannialaisessa valokuvauslehdessä.

Ilman Olympusia en olisi siellä missä nyt olen. Suhtaudun todella intohimoisesti heidän tuotteisiinsa. Minut valittiin 2013 Olympusin European Inspirational Photographer -valokuvaajaksi ja toimin 2014 tuomarina Olympusin globaalissa kuvauskilpailussa.

PAUL EMMINGS

PAUL EMMINGS

Yhdistynyt kuningaskunta

Paul Emmings on intohimoinen valokuvaaja, joka asuu Oxfordissa mutta joka rakastaa matkustamista ja on juuri ollut matkailemassa eri puolilla Australiaa. Hänen valokuviaan on julkaistu Ison-Britannian kuuluisissa valokuvauslehdissä. Hänet valittiin 2013 Olympusin European Inspirational Photographer -valokuvaajaksi ja 2014 hän toimi tuomarina Olympusin globaalissa kuvauskilpailussa.