OLYMPUS >
JOHN NASSARI

JOHN NASSARI

Hääkuvaajan urani alkoi 2000, jolloin avustin ystävää häiden kuvaamisessa. Huomattuani, että hääkuvaus oli muuttumassa alkuperäisesti, enemmän lavastetusta tyylistä rehellisempään, reportaasityyliin, rakastuin siihen.

Minulle hääkuvaus on lähestymistä reportaasimaisesti tyylitellyin reunoin. Yritän jatkuvasti löytää hienoja hetkiä, jotka rajautuvat kauniisti. Rakastan sitä, että häät ovat niin samankaltaisia ja kuitenkin erilaisia. Tila ja toimittajat voivat olla kahdessa eri häissä samat, mutta ihmiset ovat ne jotka tekevät päivästä unohtumattoman, erityisen ja ainutlaatuisen.

Olen Kyproksen kreikkalaista alkuperää ja juutalaiset häät muistuttavat minua aina perhehäistä joissa olin mukana nuorena, erityisesti tapa jossa tanssiminen jakautuu sukupuolittain. Rakastan juutalaisia häitä, koska niissä on aina niin paljon juhlaa ja tanssia, ne ovat myös aina hienostuneita ja tyylikkäitä tilaisuuksia. Ihmiset ovat niin avoimia ja lämpimiä, tanssin fyysisyys on kaunista ja symbolista. Jollei minua tönäistä nurin vähintään kolmesti illan aikana tanssittaessa, minusta ei tunnu että olisin tehnyt hyvää työtä!

Yhdessä Olympus UK:n kanssa tutkin mitä Olympus OM-D -järjestelmä sisältää. Matkustin Prahaan ja Portugaliin saamaan lisätietoja käyttämistäni kameroista ja tuotemerkistä, jonka innokas ihailija olen. Minulle työskentely Olympus OM-D -sarjalla on unelmien täyttymys. Se soveltuu täydellisesti muotokuviin ja häihin. Se on kevyt, kompakti, terävä, nopea - tarjolla oleva lasi on maailmanluokkaa.

JOHN NASSARI

JOHN NASSARI

Yhdistynyt kuningaskunta

John Nassari on tunnettu hääkuvaaja Isossa-Britanniassa. Hänet on valittu pitämään näyttely National Portrait Galleryssa kolme eri kertaa ja hän on kilpaillut arvostetusta Taylor Wessing Photographic Portrait Prize -palkinnosta. Hän myös sijoittui toiseksi Events Photography Awards 2014 -kilpailussa.