OLYMPUS >
JAVIER CAMACHO

JAVIER CAMACHO

Rakastan luonnonmaisemien kuvaamista. Olen vuorikiipeilijä ja harrastukseni vuoksi matkustan paljon. Olen kiipeillyt jo lukuisilla vuorilla, mm. Himalajalla, Karakorumilla, Andeilla, Uralilla, Pohjoisnavalla ja Afrikassa. Olen kiivennyt 4:lle maailman 7 korkeimmasta huipusta, kolmetuhatta metriä Pyreneillä ja neljätuhatta metriä Alpeilla.
Rakastan tunnetta, joka minulla on ollessani vuoristossa. Vuori saa minut tuntemaan olevani elossa ja sitä juuri valokuvaan erottamattomalla OM-D:llä: elämäni rakkaudella.

Ei ole kovin helppoa löytää oikeita valokuvausvälineitä, kun kuvataan erittäin haasteellisessa ympäristössä. Olin aina etsimässä parhaita välineitä mukaan retkillemme vuoristoihin (8 000 metrin korkuiset vuoret). Yritin löytää valokuvausvälineitä jotka parhaiten soveltuisivat tarpeisiini, säilyttäisivät laadukkaan painotuksen ja tilan ja todellakin jotain äärimmäisen luotettavaa, joka kestäisi äärimmäisiin sääolosuhteisiin suuntautuvat matkat.

OM-D E-M1 soveltuu optimaalisesti näihin olosuhteisiin ja se on ainutlaatuisesti yksi parhaita kameroita kuvaamiseen matkoillamme, joissa patikoimme tuntikausia luonnossa. Kameran rungon erinomaisen 5-akselisen kuvanvakautusjärjestelmän ja ultrakirkkaiden PRO Zuiko -objektiivien ansiosta se soveltuu täydellisesti kuvaukseen hyvin pimeissä ympäristöissä. Olin lisäksi yllättynyt sähköisen etsimen laadusta.

JAVIER CAMACHO

JAVIER CAMACHO

Espanja

Javier Camacho on erikoistunut luonnon muodostamiin maisemiin. Hän on vuorikiipeilijä ja väsymätön matkailija. Hän on matkaillut ja kuvannut Himalajalla, Karakorumilla, Andeilla, Pohjoisnavalla, Uralilla, Etelänavalla ja Afrikassa ja tehnyt yli 40 kuvaustutkimusmatkaa.