OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

M.ZUIKO PRO

M.ZUIKO PRO

80 vuotta innovaatiota optisessa teknologiassa ja uusin objektiiviteknologia yhdistyvät huipputason digitaalisten M.Zuiko -objektiivien sarjassa -- M.Zuiko PRO. Tinkimättömät M.Zuiko PRO -objektiivit ovat ällistyttäviä joka näkökulmasta. Niiden kuvanlaatu, säänkestävä rakenne, kestävyys ja käytettävyys ovat ammattikuvaajien suuresti arvostamia ympäri maailmaa.

TINKIMÄTTÖMÄT OMINAISUUDET

Ensiluokkaisuutta jokaisessa seuraavista kuudesta alueesta, M.Zuiko PRO -objektiivit ovat erilaisia kuin muut.

RAJATONTA VAPAUTTA

M.Zuiko PRO -objektiivit ovat suunniteltu vastaamaan jopa kaikkein hurjapäisimpien ammattilaisvalokuvaajien tarpeita, ja ne on hermeettisesti tiivistetty useista kohdista, jotta niiden veden- ja pölynkestävyys on ensiluokkaista.1

RAKENNETTU VAHVAKSI
JA SUORITUSKYKYISEKSI

M.Zuiko PRO -objektiivin runko on valmistettu vankasta ja kevyestä alumiiniseoksesta. Se suojaa sisäpuolella olevia tarkkuusmekanismeja odottamattomilta iskuilta, se on kestävä suoja lämpötilan vaihteluilta ja luotettava vaikeissa kuvausympäristöissä.

KAIKKIEN OBJEKTIIVIEN VAKAUTTA

Tavanomaisista DSLR-järjestelmäkameroista poiketen Olympus-järjestelmäkameroiden rungossa on yhdysrakenteinen kuvanvakaaja (IS), joka takaa kauniit, vakaat kuvat riippumatta käytetystä objektiivista.
Sync IS, joka vakauttaa kameran tärinän ennenkokemattoman tehokkaasti, on toteutettu yhdistämällä yhteensopivien M.Zuiko PRO -objektiivien objektiivinsisäinen kuvanvakaaja ja yhteensopivien Olympus-kamerarunkojen yhdysrakenteinen kuvanvakaaja.3

KATSO TARKEMMIN

M.Zuiko PRO -objektiiveilla pääset todella lähelle kohdettasi ottamaan kiehtovia makrokuvia.

  • M.Zuiko Digital ED 12-40mm 1:2.8 Pro
  • M.Zuiko Digital ED 40-150mm 1:2.8 Pro
  • M.Zuiko Digital ED 300mm 0.0007407407407407407 IS Pro

VALITSE
VÄLIMATKASI

M.Zuiko PRO zoom-objektiivit tarjoavat 1:2.8 valovoiman koko polttovälialueella, sekä kiinteäpolttovälisten objektiivien tasolle yltävän optisen suorituskyvyn – polttovälistä riippumatta.

ILMEIKKYYTTÄ MUOTOKUVISSA

M.Zuiko PRO 1:1.2 -sarjan objektiivit tuottavat kauniin Featherd boken, joka loihtii kuvauskohteestasi ilmaisuvoimaisen ja katsojaa aidosti liikuttavan muotokuvan.

ENSILUOKKAISTA
SUORITUSKYKYÄ

Kiinteäpolttoväliset M.Zuiko PRO -objektiivit tarjoavat ammattikuvaajille parasta suorituskykyä ja tehokasta vääristymien korjausta.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 300mm 1:4.0 IS PRO