OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

OBJEKTIIVIGALLERIA

OBJEKTIIVIGALLERIAOBJEKTIIVI JOKAISELLE KUVAUSKOHTEELLE

Jokainen kuvauskohde ansaitsee objektiivin, jolla sen pystyy kuvaamaan parhaimmalla tavalla. Saatavana on täydellinen valikoima digitaalisia M.Zuiko-objektiiveja, jotta voit vangita kuvauskohteesi kauneuden kokonaisuudessaan.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 17mm 1:1.2 PRO

Sääsuojattu PRO-objektiivi, joka hyödyntää uusinta ED-DSA-linssielementtiä, minkä ansiosta objektiivin kokonaiskoko pysyy kompaktina, ja objektiivin tuottamissa kuvissa on tunnusomainen Feathered boke sekä ensiluokkainen kokonaiskuvanlaatu 1:1.2:n enimmäisaukolla.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 25mm 1:1.2 PRO

Tämä valovoimainen, kiinteän polttovälin 25mm 1:1.2 objektiivi tuottaa ensiluokkaisen tarkkuuden ja kauniin boken suurimmalla aukolla. Pöly-, roiske- ja pakkassuojatun rakenteensa ansiosta sen optinen suorituskyky pääsee loistamaan olosuhteista riippumatta.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 45mm 1:1.2 PRO

Tarkkaan harkittujen yksityiskohtien ja Olympus-tarkkuusteknologian ansiosta tämä sääsuojattu muotokuvaobjektiivi tuottaa tyylikkään Feathered boken ja nostaa näin kuvauskohteesi esiin entistä kauniimmin.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 7-14mm 1:2.8 PRO

Laajakulmaobjektiivi on monikäyttöinen sekä pölyn- ja roiskeenkestävä, ja tarjoaa äärimmäistä kuvaussuorituskykyä kompaktissa koossa.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 12-40mm 1:2.8 PRO

Tämä zoom-objektiivi tarjoaa kiinteän 1:2.8-valovoiman. Se on lisäksi roiskevesi- ja pölytiivis, mikä tekee siitä tehokkaan standardi zoom-objektiivin.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 12-100mm 1:4.0 IS PRO

Tässä voimakkaasti suurentavassa zoom-objektiivissa on 1:4.0 aukko koko polttovälialueella, joka ulottuu laajakulmasta aina keskisuurille polttoväleille. Sen optinen suorituskyky yhdistettynä säältä suojattuun rakenteeseen tekee siitä täydellisen apulaisen maisemakuvaukseen ollessasi matkoilla.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 40-150mm 1:2.8 PRO

Huolimatta siitä, että kyseessä on tehokas, säänkestäväksi rakennettu ja 1:2.8:n kiinteällä valovoimalla varustettu zoom-teleobjektiivi, tässä objektiivissa on kompakti ja kevyt runko.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 300mm 1:4.0 IS PRO

Ensiluokkainen optinen suorituskyky. Kestävä, sääsuojattu rakenne. Luotettava kuvanvakautus. Kaikki pakattuna kompaktiin kokonaisuuteen, jonka voit ottaa mukaasi kaikkialle. Vallankumouksellinen pro-tason objektiivi, jonka ansiosta supertelekuvaus on nyt mahdollista käsivaralta.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 8mm 1:1.8 FISHEYE PRO

Maailman ensimmäinen 1:1.8 kalansilmäobjektiivi mahdollistaa huikeiden kuvien ottamisen.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 12mm 1:2.0

Metallinen premium-tason laajakulmaobjektiivi. Ihanteellinen maisema- ja katukuvaukseen sekä vähässä valossa kuvaamiseen.

M.ZUIKO DIGITAL
17mm 1:1.8

Ota haluamasi kuva tällä valovoimaisella premium-tason yleisobjektiivilla.

M.ZUIKO DIGITAL
25mm 1:1.8:KIINTEÄPOLTTOVÄLINEN NORMAALIOBJEKTIIVI

Vaikuttavat pikakuvat ja kauniin epäterävä tausta mahdollistuvat tällä valovoimaisella normaaliobjektiivilla.

M.ZUIKO DIGITAL
45mm 1:1.8

Ota näyttäviä lähikuvia tai muotokuvia kauniin pehmeällä taustalla.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 75mm 1:1.8

Tällä metallisella premium-tason objektiivilla voit ottaa vaikuttavia muotokuvia kauniin pehmeällä taustalla.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 60mm 1:2.8 MACRO

Kuvaa veitsenteräviä lähikuvia pienistä kohteista kaikissa ympäristöissä tällä pöly- ja roiskesuojatulla makro-objektiivilla.

M.ZUIKO DIGITAL
ED 30mm 1:3.5 MACRO

Tämän makro-objektiivin enimmäissuurennus on 2,5x (kinovastaavuus) ja lähin tarkennusetäisyys 1,4 cm, minkä ansiosta voit kuvata pienen pieniä ihmeitä aivan läheltä ja saada ne vaikuttamaan suurilta.

KUVITTELE MAHDOLLISUUTESI

Tutustu täydelliseen valikoimaamme määrätietoisesti suunniteltuja M.Zuiko- ja ZuikoDigital-objektiiveja.