OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

YLEISKATSAUS

TARKKUUDEN TAVOITTELU

80 vuotta innovaatiota optisessa teknologiassa ja uusinta objektiiviteknologiaa yhdistyvät M.Zuiko-objektiiveissa, jotka tarjoavat kiehtovan kuvanlaadun ja ylittämätöntä liikkuvuutta.

KUVAA KAIKKI HALUAMASI

Vaikuttava suorituskyky pakattuna kompaktiin ja kevyeen muotoon, digitaaliset M.Zuiko-objektiivit mahdollistavat sinulle tilaisuuden mennä mihin tahansa kohteeseen ja kuvata mahtavia valokuvia, ja vangita näkymän juuri sellaisena kuin sen omin silmin näet.

ENSILUOKKAINEN KOKO KUVA-ALALLA

Edistynyt optinen tekniikka ja objektiiviarkkitehtuuri tarjoavat ensiluokkaisen kuvalaadun koko kuvan alueella riippumatta siitä miltä etäisyydeltä kuvaat.

TÄYDELLINEN KOKO, TÄYDELLINEN KUVA

Digitaaliset M.Zuiko-objektiivit ovat huomattavasti pienempiä ja kevyempiä kuin DSLR-objektiivit. Yhdistettynä kompaktiin ja kevyeen Olympus-järjestelmäkameraan käytössäsi on kamerajärjestelmä, joka antaa sinulle vapauden kuvata hyvin monenlaisia kuvia.

LUOTETTUA TEKNOLOGIAA, LUOTETTUA LAATUA

Legendaarisista optisista teknologioista uusimpiin mittausteknologioihin, Zuiko-laatu on useiden asioiden summa.

Lue lisää TEKNOLOGIASTA  >

AMMATTIMAISTA KUVAUSTA

Saa uskomatonta kuvanlaatua ja enemmän M.Zuiko PRO -objektiiveista, ammattilaisille suunnattujen objektiivien valikoimasta.

LUE LISÄÄ M.ZUIKO PRO -OBJEKTIIVEISTA  >

AINUTLAATUISET PRIMET

Valitse eleganteista kiinteän polttovälin M.Zuiko Premium -objektiiveista, joiden avulla sekä valokuvasi että kamerasi näyttävät upeilta.

OBJEKTIIVI JOKAISELLE KUVAUSKOHTEELLE

Jokainen kuvauskohde ansaitsee objektiivin, jolla sen pystyy kuvaamaan parhaimmalla tavalla. Saatavana on täydellinen valikoima digitaalisia M.Zuiko-objektiiveja, jotta voit vangita kuvauskohteesi kauneuden kokonaisuudessaan.

Katso OBJEKTIIVIGALLERIA  >

TULEVAISUUS ON VALOISA

Olympus on sitoutunut valokuvaajiin, jotka vaativat ehdottoman parasta kuvanlaatua sekä kannettavuutta, ja jatkaa loistavien objektiivien kehittämistä ja julkaisemista.