OnderwaterfotogalerijDe schoonheid onder water

Duik onder in een mystieke wereld en beleef de schoonheid van zwart-witte contrasten, intrigerende transparantie en ontelbare prachtige blauwtinten door de lens van drie begaafde onderwaterfotografen.

Please provide translation.

Ontmoet de fotografen

Jun Shimizu

Jun Shimizu

Jun Shimizu heeft een voorliefde voor "de hemel die je uit het water ziet" en bereist de wereld op zoek naar prachtige stranden en onderwateropnamen. Hij schrijft en fotografeert voor duiksport- en fototijdschriften in Japan, en is instructeur voor onderwaterfotografie op een vijfsterrenduikschool van PADI in Okinawa in Japan.

Richard Meng

Richard Meng

Richard Meng fotografeert het zeeleven in al zijn facetten van de blauwe vinvis tot micro-organismen. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen in fotowedstrijden. Richard is lid van de China Photographers Association en jurylid van de China Underwater Photo Competition. Hij schrijft artikelen voor Chinese duiksport-, foto- en reistijdschriften en promoot scubaduiken en bescherming van de zee.

Thorsten Antons

Thorsten Antons

Thorsten Antons werd al gegrepen door de schoonheid onder water toen hij vijf jaar oud was. Die fascinatie heeft hem nooit meer losgelaten en in 1997 werd hij duikinstructeur. Hij geeft les over onderwaterfotografie aan duikers over de hele wereld. Momenteel verblijft hij in een van meest gerenommeerde duikresorts in Indonesië om er de prachtige koraalriffen te fotograferen.

Probeer de apparatuur

De briljante foto's in onze galerij hierboven zijn gemaakt met de compacte, krachtige uitrusting voor onderwaterfotografie van Olympus. De bekroonde OM-D-camera met verwisselbare lenzen levert verbazingwekkende beeldkwaliteit en is voorzien van opnamestanden voor onder water. M.Zuiko Digital-lenzen leveren topklasse optische prestaties in een compact formaat. En Olympus' volledige systeem van onderwateraccessoires zorgt voor nog meer functies en gemak bij het fotograferen onder water.

Start de apparatuursimulator, en selecteer uw camera en objectief om te zien welke accessoires u nodig hebt voor onderwaterfotografie.

Apparatuursimulator
system
top