Vedenalainen kuvaus GalleriaKauneutta pinnan alla

Sukella salaperäiseen vedenalaiseen maailmaan ja koe mustavalkoisten vastakohtien muodostama kauneus, veden kiehtova läpinäkyvyys ja monet loistavat sinisen sävyt kolmen vedenalaisen valokuvauksen mestarin objektiivien läpi nähtynä.

Please provide translation.

Tapaa valokuvaajat

Jun Shimizu

Jun Shimizu

Rakkaudesta "taivaaseen vedenalta nähtynä" Jun Shimizu matkustaa eri puolilla maailmaa kuvaamassa loistavia rantanäkymiä ja pinnan alla-päällä kuvia. Hän kirjoittaa ja valokuvaa japanilaisiin valokuvaus- ja sukelluslehtiin ja opettaa vedenalaista valokuvausta PADI Five Star Dive Resort -lomakohteessa Okinawalla.

Richard Meng

Richard Meng

Richard Meng valokuvaa kaikenlaisia mereneläviä sinivalaista mikroskooppisiin organismeihin. Hän on voittanut lukuisia palkintoja eri valokuvauskilpailuissa. China Photographers Associationin jäsenenä ja China Underwater Photo Competitionin tuomarina toimiva Richard kirjoittaa artikkeleita kiinalaisiin sukellus-, valokuvaus ja matkalehtiin vapaasukelluksen ja meriympäristön suojelun tukemiseksi.

Thorsten Antons

Thorsten Antons

Thorsten Antons löysi vedenalaisen maailman kauneuden ollessaan vain viisi vuotta vanha. Hän on siitä asti ollut lumoutunut veden maailmasta ja hänestä tuli sukellusohjaaja 1997. Hän on opettanut vedenalaista valokuvausta monille sukeltajille eri puolille maailmaa, ja tällä hetkellä hän oleskelee yhdellä maailman kuuluisimmista sukelluslomakohteista Indonesiassa ja kuvaa siellä riuttojen kauneutta.

Kokeile laitteita

Galleriamme loistavat valokuvat on otettu pienikokoisella, erittäin suorituskykyisellä vedenalaiseen käyttöön soveltuvalla Olympus-kuvauslaitteistolla. Palkitussa OM-D-vaihto-objektiivikamerassa on ällistyttävä kuvanlaatu ja se on varustettu vedenalaisen kuvauksen tiloilla. M.Zuiko digitaaliset objektiivit lupaavat parasta optista suorituskykyä pienessä pakkauksessa. Olympuksen täyden järjestelmän vedenalaisen kuvauksen lisävarusteet tarjoavat miellyttävän ja odotukset täyttävän vedenalaisen kuvauskokemuksen.

Käynnistä laitesimulaattori sekä valitse kamera ja objektiivi nähdäksesi mitä lisävarusteita vedenalaisessa valokuvauksessa tarvitaan.

Laitesimulaattori
system
top