OLYMPUS >

DRAAGBAARHEID

DRAAGBAARHEIDPERFECT FORMAAT PERFECTE FOTO

Olympus-camera's met verwisselbare objectieven zijn beduidend kleiner en lichter dan DSLR's die gelijkaardige beeldkwaliteit leveren. In combinatie met de compacte en lichte M.Zuiko-objectieven kunt u met het Olympus-camerasysteem op elke locatie nog gevarieerder fotograferen.

ÉÉN WOORD: PERFECTIE

Door gebruik te maken van digitale technologie waardoor het spiegelsysteem van gangbare DSLR-camera's onnodig wordt, heeft Olympus een aanzienlijk kleinere camerabody voor verwisselbare objectieven ontwikkeld. Dit camerasysteem is een slimme keuze als u hoge beeldkwaliteit en een drastisch kleinere body wenst.

  • Spiegelkast
  • DSLR-systeem
  • Spiegelloos systeem

KLEIN EN SNEL

M.Zuiko-objectieven zijn slechts ongeveer half zo lang als de objectieven van een 35mm-camera met full frame met equivalente specificaties, maar doen er niet voor onder qua beeldkwaliteit.

  • DSLR-systeem
  • Spiegelloos systeem

LICHTGEWICHT OBJECTIEVEN

Camera's met verwisselbare objectieven zijn onderdeel van een systeem. Een compacte body levert weinig voordeel als de objectieven groot blijven. Bij het camerasysteem van Olympus wegen de body en de objectieven samen minder dan de helft van een gangbaar DSLR-systeem.

Vergelijking van gewicht2/grootte van systemen met equivalente specificaties

VOLGENDEU KRIJGT WAT U ZIET

Meer leren over TREFZEKER FOTOGRAFEREN  >