OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

OVERZICHT

GENIET VAN UW VRIJHEID

OM-D

Niemand wil in zijn vrijheid beperkt worden. Want er is nog zoveel te ontdekken. U weet wat er is, u weet wat u wilt, en u weet dat u het kunt, als u maar vrij uw gang zou kunnen gaan. Eindelijk is het zover.

De camerasystemen met verwisselbare objectieven van Olympus leveren topklasse beeldkwaliteit in een ongelooflijk compact ontwerp. Met andere woorden: ze geven u de vrijheid om de foto's te maken die u altijd al wilde maken. Vergeet al de foto's die u niet kon maken omdat uw camera en objectieven te zwaar waren om mee op pad te nemen. Vergeet de foto's die u miste omdat de camera te groot was en niet op tijd op gereed stond. Vergeet ook de foto's die u moest laten liggen bij exclusieve gelegenheden omdat uw camera er uit de toon viel.

Met ons systeem kunt u elke gelegenheid vastleggen, wanneer en waar u wilt. U bent er vrij mee.

DE FORMULE VOOR UITSTEKENDE BEELDKWALITEIT

De veelgeroemde M.Zuiko-objectieven de beeldstabilisatietechnologie van Olympus in de body, een snelle extra gevoelige sensor en de TruePic-beeldprocessor staan borg voor de topklasse beeldkwaliteit die professionals verwachten.

Meer leren over BEELDKWALITEIT  >

LENS, SENSOR EN PROCESSOR

De M.Zuiko-objectieven zorgen ervoor dat het licht de beeldsensor onder de juiste hoek bereikt voor maximale resultaten. De snelle, extra hooggevoelige Live MOS-sensor legt licht en schaduw ongekend helder vast. De TruePic-beeldsensor levert een natuurlijk en afgewerkt beeld met oog voor de kleinste details. Samen vormen ze de basis voor voortreffelijke beeldkwaliteit.

BEELDSTABILISATIE

Het beeldstabilisatiesysteem van Olympus compenseert verschillende soorten camerabewegingen1, inclusief rolbewegingen, is in de body ingebouwd, en zorgt ervoor dat het licht de sensor trefzeker raakt. Voortreffelijke beeldkwaliteit is alleen mogelijk als de lichtinval stabiel is.

PERFECT FORMAAT PERFECTE FOTO

Olympus-camera's met verwisselbare objectieven zijn beduidend kleiner en lichter dan DSLR's die gelijkaardige beeldkwaliteit leveren. In combinatie met de compacte en lichte M.Zuiko-objectieven kunt u met het Olympus-camerasysteem op elke locatie nog gevarieerder fotograferen.

Meer leren over DRAAGBAARHEID  >

SNELLE EVOLUTIE

De maximale repeterende opnamesnelheid van de topklasse OM-D is in slechts 3 jaar toegenomen van 6,5 fps tot 18 fps, en is dus in kortere tijd sneller ontwikkeld dan DSLR's.5 De technologie van het spiegelloze systeem wordt steeds verder ontwikkeld en laat nog veel verwachten voor de toekomst.

OLYMPUS CAMERA'S EN OBJECTIEVEN

Olympus streeft al sinds jaar en dag naar de beste prestaties en beeldkwaliteit in elke klasse. Intelligente en geraffineerde Olympus camera's en objectieven zijn ontworpen om uw fotografische visie tot leven te laten komen.

  • OLYMPUS PEN
  • OM-D
  • ZUIKO