OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

KANNETTAVUUS

KANNETTAVUUSTÄYDELLINEN KOKO TÄYDELLINEN KUVA

Olympus-järjestelmäkamerat ovat huomattavasti pienempiä ja kevyempiä kuin DSLR-objektiivikamerat, jolla samanlaisen kuvanlaadun kuvaaminen onnistuu. Yhdistettynä pienikokoisiin ja kevyisiin digitaalisiin M.Zuiko-objektiiveihin, Olympus-järjestelmäkamera antaa sinun ottaa monipuolisemmin kuvia mistä tahansa kohteesta.

TÄYDELLISEKSI PIENENNETTY

Kehittämällä digitaalisen teknologian, jonka ansiosta voitiin poistaa perinteisten DSLR-objektiivien vaatimat peilit, Olympuksen insinöörit toteuttivat merkittävästi pienemmän järjestelmäkameran rungon. Varma korkea kuvanlaatu ja merkittävästi ohuempi runko tekevät tästä järjestelmäkamerasta fiksun valinnan.

  • Peilikotelo
  • DSLR-järjestelmä
  • Peilitön järjestelmä

PIENI MUTTA NOPEA

Vaikka muotoilussa ja rakenteessa ei ole tingitty kuvanlaadusta, digitaaliset M.Zuiko-objektiivit ovat kooltaan suunnilleen puolet täysikokoisista 35mm kameraobjektiiveista ja objektiivinopeus on vastaava.

  • DSLR-järjestelmä
  • Peilitön järjestelmä

KEVENNÄ

Järjestelmäkamerat ovat osa järjestelmää. Pienikokoinen kameran runko on merkityksetön, jos objektiivit ovat edelleen suuria. Olympus-järjestelmäkamera, runko ja objektiivit yhdistettynä, painaa alle puolet perinteisten DSLR-järjestelmien painosta.

Paino2-/koko-vertailu vastaavista tekniset ominaisuudet omaavista järjestelmistä

SEURAAVANÄET SEN MITÄ KUVAAT

Lue lisää LUOTETTAVASTA KUVAUKSESTA  >