OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

KUVANLAATU

KUVANLAATUENSILUOKKAISEN KUVANLAADUN KAAVA

Kiitetyt digitaaliset M.Zuiko-objektiivit, Olympuksen kuuluisa rungon kuvanvakausteknologia, suurinopeuksinen, erittäin herkkä kuvakenno ja TruePic-kuvaprosessori yhdessä takaavat huippuluokan kuvanlaadun, jota ammattilaiset vaativat.

OBJEKTIIVI, KENNO JA PROSESSORI

Digitaaliset M.Zuiko-objektiivit sallivat valon tulon kuvailmaisimeen oikeassa kulmassa parhaan tehon saamiseksi. Suurinopeuksinen, erittäin herkkä Live MOS -kenno mahdollistaa valon ja varjon vangitseminen ennenäkemättömän selkeästi. TruePic-kuvaprosessori toistaa kuvat luonnollisina ja viimeisteltynä pienintä yksityiskohtaa myöten. Yhdessä ne muodostavat perustan ensiluokkaiselle kuvanlaadulle.

KUVANVAKAAJA

Olympuksen kuvanvakautusjärjestelmä, joka kompensoi kameran lukuisia tärinöitä1 mukaan lukien kameran vieritys, on sisäänrakennettu kameran runkoon, ja varmistaa että kenno saa valon vakaassa muodossa. Vain vakaan valon vastaanottamisella voidaan kuvata ensiluokkaista kuvanlaatua.

VERTAA KUVAN LAATUA

Tutki kuvan terävyyden ja yksityiskohtien eroja eri kamerajärjestelmillä kuvattuina.

Compare Image Quality

OM-D

OM-D

APS-C

APS-C

35mm

35mm

Kuvan laatu on keskikohdassa samanlainen kaikilla kamerajärjestelmillä, mutta erottelutarkkuus kuvan reuna-alueilla on paras OM-D:lla tai täyskennoisella järjestelmällä otettuna. Tämä voidaan perustella kuvan taustalla vasemmalla olevien puiden terävyydellä ja yksityiskohdilla.

Objektiivi: M.Zuiko Digital ED 12–40 mm 1:2.8 PRO (vastaavaa objektiivia käytetty APS-C- tai täyskennoisessa kamerassa) Valotusarvot: 24 mm (vastaa 35 mm objektiivia), 1/500 s, 1:8, ISO 200

VERTAA SUORITUSKYKYÄ HEIKOSSA VALAISTUKSESSA

Tarkkaile kohinan tasoja ja kuvan selkeyttä yöllä otetuissa kuvissa korkeita ISO-asetuksia käytettäessä.

Compare Low-Light Performance

OM-D

OM-D

APS-C

APS-C

35mm

35mm

OM-D:llä ja täyskennoisella järjestelmällä otettujen kuvien kohinatasot ovat erittäin vähäisiä, kuten voidaan havaita rakennusten välissä olevista tummista avoimista alueista.

Objektiivi: M.Zuiko Digital ED 12–40 mm 1:2.8 PRO (vastaavaa objektiivia käytetty APS-C- tai täyskennoisessa kamerassa) Valotusarvot: 36 mm (vastaa 35 mm objektiivia), 1/13 s, 1:5.6, ISO 6400

KAUNIISTI HÄIVYTETYT TAUSTAT

Olympus-järjestelmäkamerat auttavat tuomaan kuvattavan esiin häivyttämällä taustan tarkennuksen kauniilla tavalla.

Micro Four Thirds -formaatti 80mm (vastaa 35mm), 1:2.8

APS-C-formaatti 80mm (vastaa 35mm), 1:2.8

Olympus-järjestelmäkameran ja APS-C-järjestelmän epätarkkuustoiminto on suunnilleen samanlainen vastoin yleisiä väärinkäsityksiä.

OBJEKTIIVIT, JOIHIN VOIT LUOTTAA

Kaikki digitaaliset M.Zuiko-objektiivit on kehitetty nimenomaan digitaalikameroissa käytettäviksi. Niissä on telesentrinen linssiteknologia, joka siirtää valon luotettavasti kuvakennoon tavalla, jonka ansiosta kuvasi on teräviä aina reunoihin saakka.

Telesentriset linssit

Muut kuin telesentriset linssit

  • 1. Kohde
  • 2. Kuvakenno
  • 3. Alue, jolla tehollinen valo kennolle tuotetaan
  • 4. Kuvakennon suurennettu näkymä
  • 5. Valo
  • 6. Kuvakennon ikkuna

AINA VAKAA

Olympuksen yhdysrakenteinen kuvanvakaaja (IS) kompensoi pituuskallistusta, vaakakallistusta, pystyliikettä, vaakaliikettä ja pyörivää liikettä.1 Lisäksi siinä on tehokas videokuvan vakautus.1 Yhdysrakenteinen vakaaja sijaitsee kameran rungossa eikä objektiivissa, joten se vakauttaa kuvan käytettävästä objektiivista riippumatta. Kun kameraan kiinnitetään 5-akselista Sync IS -kuvanvakaajaa tukeva objektiivi, kuvanvakautus on tehokkaampaa kuin koskaan aiemmin.

JÄRKEVÄ KENNON VALINTA

Yhdistettynä M.Zuiko-objektiiveihin ja tunnustettuun kuvanvakautusjärjestelmään kuvanlaatu on lähes yhtäläinen kinokennon kameroilla saataviin kuviin, kun taas pienempi kennokoko ja nerokas Olympus-teknologia mahdollistavat paljon pienikokoisemman kamerajärjestelmän.

SEURAAVATÄYDELLINEN KOKO TÄYDELLINEN KUVA

Lue KANNETTAVUUDESTA