OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

YLEISKATSAUS

VAPAUS ON SINULLA

OM-D

Kukaan ei halua jäädä jälkeen. Varsinkaan kun ulkona odottaa koko maailma. Odottaa sinua. Odottaa sinua osallistumaan. Sinä tiedät mitä tarvitaan. Sinä tiedät loistavasi. Kun vain sinua ei rajoitettaisi. Jos voisit vain murtautua vapaaksi. Nyt sinä voit.

Olympus-järjestelmäkamerat tarjoavat huipputason kuvanlaatua uskomattoman kompaktissa pakkauksessa antaen sinulle vapauden kuvata sellaisia valokuvia, joita olet aina halunnut kuvata. Valokuvat, jotka jouduit jättämään ottamatta, koska kamera ja objektiivit olivat liian painavia kantaa vuorille. Valokuvat jotka jäivät ottamatta, koska et ehtinyt saada painavaa kameraasi ajoissa paikoilleen. Jopa valokuvat joita et ottanut hienossa ravintolassa, koska kamerasi ulkonäkö ei sovi tyylikkääseen ilmapiiriin.

Järjestelmämme avulla voit kuvata haluamasi hetket, milloin tahansa, missä tahansa. Vapaus on sinun.

ENSILUOKKAISEN KUVANLAADUN KAAVA

Kiitetyt digitaaliset M.Zuiko-objektiivit, Olympuksen kuuluisa rungon kuvanvakausteknologia, suurinopeuksinen, erittäin herkkä kuvakenno ja TruePic-kuvaprosessori yhdessä takaavat huippuluokan kuvanlaadun, jota ammattilaiset vaativat.

Lue lisää KUVANLAADUSTA  >

OBJEKTIIVI, KENNO JA PROSESSORI

Digitaaliset M.Zuiko-objektiivit sallivat valon tulon kuvailmaisimeen oikeassa kulmassa parhaan tehon saamiseksi. Suurinopeuksinen, erittäin herkkä Live MOS -kenno mahdollistaa valon ja varjon vangitseminen ennenäkemättömän selkeästi. TruePic-kuvaprosessori toistaa kuvat luonnollisina ja viimeisteltynä pienintä yksityiskohtaa myöten. Yhdessä ne muodostavat perustan ensiluokkaiselle kuvanlaadulle.

KUVANVAKAAJA

Olympuksen kuvanvakautusjärjestelmä, joka kompensoi kameran lukuisia tärinöitä1 mukaan lukien kameran vieritys, on sisäänrakennettu kameran runkoon, ja varmistaa että kenno saa valon vakaassa muodossa. Vain vakaan valon vastaanottamisella voidaan kuvata ensiluokkaista kuvanlaatua.

TÄYDELLINEN KOKO TÄYDELLINEN KUVA

Olympus-järjestelmäkamerat ovat huomattavasti pienempiä ja kevyempiä kuin DSLR-objektiivikamerat, jolla samanlaisen kuvanlaadun kuvaaminen onnistuu. Yhdistettynä pienikokoisiin ja kevyisiin digitaalisiin M.Zuiko-objektiiveihin, Olympus-järjestelmäkamera antaa sinun ottaa monipuolisemmin kuvia mistä tahansa kohteesta.

Lue lisää KANNETTAVUUDESTA  >

NOPEA KEHITYS

Suurempia askeleita eteenpäin ja lyhyemmässä ajassa kuin DSLR-objektiiveissa ottaneen OM-D:n lippulaivan maksimaalinen sarjakuvausnopeus on noussut 6,5 ruudusta sekunnissa 18 ruutuun sekunnissa vain 3 vuodessa.5 Peilitön järjestelmä tulee ottamaan samanlaisia teknisiä edistysaskeleita ja tulevaisuudessa on luvassa vielä enemmän.

OLYMPUS-KAMERAT JA -OBJEKTIIVIT

Älykkäät ja pitkälle kehitetyt Olympus-kamerat ja -objektiivit pyrkivät aina parhaaseen suoritukseen ja parhaaseen kuvanlaatuun kaikissa luokissa – ne on suunniteltu tekemään valokuvausvisioistasi totta.

  • OLYMPUS PEN
  • OM-D
  • ZUIKO