OLYMPUS >

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIEEXPRESSIEVE TECHNOLOGIE

Dankzij de modernste technologie kunt u uw composities en opnamen ongeremd creatief vormgeven.

VERBLUFFENDE BEELDKWALITEIT

De PEN levert beeldkwaliteit van professioneel niveau. Dankzij de gerenommeerde M.Zuiko-objectieven, betrouwbare beeldstabilisatie, een krachtige beeldsensor en de TruePic-beeldprocessor wordt elke foto een meesterwerk.

OBJECTIEF, SENSOR EN PROCESSOR

De M.Zuiko-objectieven zorgen ervoor dat het licht de beeldsensor onder de juiste hoek bereikt voor maximale resultaten. De snelle, extra hooggevoelige Live MOS-sensor legt licht en schaduw ongekend helder vast. De TruePic-beeldsensor levert een natuurlijk en afgewerkt beeld met oog voor de kleinste details. Samen vormen ze de basis voor voortreffelijke beeldkwaliteit.

BEELDSTABILISATIE

Het beeldstabilisatiesysteem van Olympus compenseert verschillende soorten camerabewegingen1, inclusief rolbewegingen, is in de body ingebouwd, en zorgt ervoor dat het licht de sensor trefzeker raakt. Voortreffelijke beeldkwaliteit is alleen mogelijk als de lichtinval stabiel is.

ALTIJD ZUIVER IN BEELD

Bij het wisselen van de objectieven kunnen kleine stof- en vuildeeltjes in de camera komen en op de beeldsensor terechtkomen en vlekjes veroorzaken, wat ten koste gaat van de beeldkwaliteit. De PEN is uitgerust met de toonaangevende Supersonic Wave Filter (SSWF) van Olympus, een antistofsysteem dat dergelijke deeltjes verwijdert van de sensor voor een schone foto.

VERBAZINGWEKKENDE AUTOFOCUS

Tip eenvoudig op het display aan waarop u wilt scherpstellen, en de PEN doet verbazingwekkend snel en nauwkeurig de rest. Zodat u nooit een opname hoeft te missen.

OMDAT DELEN BELANGRIJK IS

Met de ingebouwde wifi-functie4 van de PEN en de Olympus Image Share-app kunt u uw camera met uw smartphone verbinden. Zo deelt u uw mooiste foto's eenvoudig met uw vrienden. En u kunt uw smartphone als afstandsbediening voor de camera gebruiken.

WiFi Certified

VOLGENDEVOOR ELKE GELEGENHEID

Meer leren over LIFESTYLE  >