OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIAILMAISEVAA TEKNOLOGIAA

Uusin teknologia antaa sinulle mahdollisuuden sommitella ja kuvata korkealaatuisia kuvia, joissa todellinen luovuutesi pääsee vapaaksi.

LOISTAVA KUVANLAATU

PEN tuottaa ammattilaistason kuvanlaatua. Laadukkaat digitaaliset M.Zuiko-objektiivit, luotettava kuvanvakautus, erittäin suorituskykyinen kuvakenno ja TruePic-kuvaprosessori takaavat, että jokainen kuvaamasi kuva on kauneutta täynnä.

OBJEKTIIVI, KENNO JA PROSESSORI

Digitaaliset M.Zuiko-objektiivit sallivat valon tulon kuvailmaisimeen oikeassa kulmassa parhaan tehon saamiseksi. Suurinopeuksinen, erittäin herkkä Live MOS -kenno mahdollistaa valon ja varjon vangitseminen ennenäkemättömän selkeästi. TruePic-kuvaprosessori toistaa kuvat luonnollisina ja viimeisteltynä pienintä yksityiskohtaa myöten. Yhdessä ne muodostavat perustan ensiluokkaiselle kuvanlaadulle.

KUVANVAKAAJA

Olympuksen kuvanvakautusjärjestelmä, joka kompensoi kameran lukuisia tärinöitä1 mukaan lukien kameran vieritys, on sisäänrakennettu kameran runkoon, ja varmistaa että kenno saa valon vakaassa muodossa. Vain vakaan valon vastaanottamisella voidaan kuvata ensiluokkaista kuvanlaatua.1

SELKEÄN KUVAN SÄILYTTÄMINEN

Objektiiveja vaihdettaessa pienen pientä likaa saattaa mennä kameran sisään ja tarttua kuvakennoon. Nämä likahiukkaset saattavat aiheuttaa varjoja, heikentäen siten kuvan laatua. PEN on varustettu Olympuksen omalla, alan johtavalla Supersonic Wave Filter -suotimella (SSWF). Kyseessä on pölyä vähentävä järjestelmä, joka poistaa pölyhiukkasia kennolta puhtaan kuvan saamiseksi.

ÄLLISTYTTÄVÄ AUTOMAATTITARKENNUS

Kosketa vain takamonitorissa kohtaa johon haluat tarkentaa ja PEN-kamera tarkentaa kyseiseen kohtaan uskomattomalla nopeudella ja tarkkuudella, jolloin et koskaan menetä kuvaa.

ARVOKKAAT LIITÄNNÄT

PEN-kameran sisäänrakennetun Wi-Fi-verkon4 ansiosta voit käyttää Olympus Image Share -sovellusta älylaitteen liittämiseen kameraan (iOS/Android). Jaa helposti upeita kuvia kavereillesi tai käytä älylaitetta kameran kauko-ohjaukseen.

WiFi Certified

SEURAAVAKAIKKIIN TILANTEISIIN

Lue ELÄMÄNTAVASTA  >