OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

TECHNOLOGIE

TECHNOLOGIEBAANBREKENDE TECHNOLOGIE

De spiegelloze techniek maakt de camera kleiner en lichter, en schept ruimte voor toepassing van andere nieuwe technologieën. Dankzij deze nieuwe technologieën genieten gebruikers van een voorheen ongekend niveau van betrouwbaarheid en creatieve vrijheid bij het fotograferen.

DE FORMULE VOOR UITSTEKENDE BEELDKWALITEIT

De veelgeroemde M.Zuiko-lenzen, de beeldstabilisatietechnologie van Olympus in de body, een snelle extra gevoelige sensor en de TruePic-beeldprocessor staan borg voor de topklasse beeldkwaliteit die professionals verwachten.

LENS, SENSOR EN PROCESSOR

De M.Zuiko-lenzen zorgen ervoor dat het licht de beeldsensor onder de juiste hoek bereikt voor maximale resultaten. De snelle, extra hooggevoelige Live MOS-sensor legt licht en schaduw ongekend helder vast. De TruePic-beeldsensor levert een natuurlijk en afgewerkt beeld met oog voor de kleinste details. Samen vormen ze de basis voor voortreffelijke beeldkwaliteit.

BEELDSTABILISATIE

Het beeldstabilisatiesysteem van Olympus compenseert verschillende soorten camerabewegingen1, inclusief rolbewegingen, is in de body ingebouwd, en zorgt ervoor dat het licht de sensor trefzeker raakt. Voortreffelijke beeldkwaliteit is alleen mogelijk als de lichtinval stabiel is.

SUPERSONISCHE VERMINDERING VAN STOF

Bij het wisselen van de lenzen kunnen kleine stof- en vuildeeltjes in de camera komen en op de beeldsensor terechtkomen en vlekjes veroorzaken, wat ten koste gaat van de beeldkwaliteit. De OM-D is uitgerust met de toonaangevende Supersonic Wave Filter (SSWF) van Olympus, een antistofsysteem dat dergelijke deeltjes verwijdert van de sensor voor een schone foto.

GEEN GRENZEN MEER VRIJHEID

De OM-D is gebouwd om bestand te zijn tegen gure omgevingen met zand, stof, regen en sneeuw.3 Waar u ook bent, u kunt zich volledig op de compositie concentreren zonder zorgen over schade aan de camera.

SNELLE EN NAUWKEURIGE AF

De snelle, hooggevoelige beeldsensor detecteert direct of een onderwerp wel of niet in focus is. Daardoor verloopt het autofocussen extra snel en nauwkeurig. Het topmodel is uitgerust met een 121-punts "all-cross" AF-sensor met fasedetectie op de chip en een geoptimaliseerd algoritme voor werkelijk betrouwbaar scherpstellen op snel bewegende onderwerpen.

INNOVATIEVE FUNCTIES

Live Composite helpt u de sterrenhemel prachtig vast te leggen. Met Color Creator kunt u kleurtinten en de kleurverzadiging aanpassen. Focus Bracketing helpt u macro-opnamen te maken die over de hele diepte scherp zijn. De OM-D is rijkelijk voorzien van deze en andere creatieve functies en geavanceerde Olympus-technologie.