OLYMPUS >

PRO-OVERZICHT

Darwis Triadi

Darwis Triadi

Als jarenlange gebruiker van Olympus-producten koester ik de verfijning en gelukkige combinaties tussen de camerabody en de lens waarvan Olympus mij elke keer weer onder de indruk weet te brengen. De oorspronkelijke OM-reeks was in het gebruik een verbazingwekkend instrument en de moderne digitale heruitvoering ervan is niet anders.

Uiteraard bestaan er duidelijk prestatieverschillen tussen de E-M1 en de E-M1 Mark II. Het zijn echter de subtiele veranderingen die aantonen dat Olympus een product in gedachten had dat speciaal voor professionals is ontworpen.

Hoewel ik houd van het doorgaans kleinere formaat van het Olympus-systeem, biedt de ietwat grotere greep van de E-M1 Mark II met betere contouren me steviger houvast. De portretgreep voelt ook stabiel en stevig aan.

Terwijl ik met de camera werkte, merkte ik subtiele verschillen in kleurtechnologie op. Hoewel dit misschien wat verwarrend klinkt, levert de nieuwe TruePic-processor beeld dat ietwat levendiger lijkt maar toch zeer natuurlijk voorkomt.

Een ander subtiel verschil dat ik waardeer is hoeveel krachtiger de nieuwe processor is. Eenvoudige handelingen zoals weergeven en door opnamen bladeren verlopen bijzonder snel. Vaak worden zulke kleine zaken over het hoofd gezien.

De Art Filters geven me direct mogelijkheden om creatieve invallen te ontplooien. Af en toe gebruik ik de Art Filters om het verhaal dat ik door mijn fotografie tot uitdrukking probeer te brengen nog meer uitdrukkingskracht te verlenen.

Darwis Triadi

Darwis Triadi

Indonesië

Op het vlak van Indonesische mode en schoonheid geniet niemand meer bekendheid dan Darwis Triadi. Triadi' carrière als fotograaf spant reeds meer dan 35 jaar en zijn uitmuntende werk is internationaal gepubliceerd in titels zoals Vogue, Black & White Magazine en andere. Triadi heeft talrijke vooraanstaande personen gefotografeerd, onder meer Indonesische royalty's, bekendheden en wereldleiders.