OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

OVERZICHT

OM-D

Revolutionaire camera's die uw fotografie blijvend zullen veranderen.

OM-D

ONGEËVENAARDE KWALITEIT

De OM-D levert beeldkwaliteit, functies en intuïtieve bediening die zelfs professionele topfotografen tevredenstellen. En dat allemaal in een compacte, lichte behuizing. De voortreffelijke opnamekwaliteit en de ongeëvenaarde mobiliteit en vrijheid zorgen ervoor dat dit een unieke premium camera is.

SCHERP OVER DE HELE LIJN

In combinatie met de M.Zuiko-lenzen produceert de OM-D verbluffende foto's die helder en scherp zijn over het hele beeld, tot aan de randen.

PERFECT FORMAAT PERFECTE FOTO

De OM-D is aanzienlijk kleiner en lichter dan een DSLR en produceert foto's van vergelijkbare beeldkwaliteit. In combinatie met compacte en lichtgewicht M.Zuiko-lenzen biedt deze camera de vrijheid om op elke bestemming een grotere verscheidenheid aan foto's te nemen.

EXCLUSIEF ONTWERP

De ontwerplijn van de OM-D gaat terug tot de oorspronkelijke OM-reeks, te beginnen met de OM-1 uit 1973. Elk OM-D-model is trouw gebleven aan de identiteit van het OM-ontwerp en verfijnd met subtiele stijlkenmerken. Met zijn fraaie verschijning is het de lieveling geworden van een nieuwe generatie fotografen.

BAANBREKENDE TECHNOLOGIE

De spiegelloze techniek maakt de camera kleiner en lichter, en schept ruimte voor toepassing van andere nieuwe technologieën. Dankzij deze nieuwe technologieën genieten gebruikers van een voorheen ongekend niveau van betrouwbaarheid en creatieve vrijheid bij het fotograferen.

Meer leren over TECHNOLOGIE  >

ONTDEK FOTOGRAFEN

Bekijk inspirerende foto's van onze fotografen. Lees de verhalen die zij met hun fotografie vertellen.

PRO GALLERIJ  >

STUK VOOR STUK TOPKLASSE

De bekroonde OM-D-reeks is wereldwijd geroemd voor de wijze waarop hij de grenzen van innovatieve cameratechnologie, beeldkwaliteit en uitgekiend ontwerp verlegt. Tussen de verschillende modellen in de productreeks zit stellig een OM-D die bij u past.

  • Voor creatieve enthousiastelingen
  • Voor bekwame professionals
  • Voor ontluikende fotografen
Zie de details op de productpagina  >