OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

TEKNOLOGIA

TEKNOLOGIAALAA MUUTTAVAA TEKNOLOGIAA

Peilittömän teknologian käyttö paitsi pienentää kameran kokoa ja painoa, ja antaa lisäksi mahdollisuuksia kehittää ja käyttää entistä edistyneempiä teknologioita. Nämä uudet teknologiat antavat käyttäjille itseluottamusta ja luovaa vapautta siinä määrin, etteivät he ole koskaan kokeneet vastaavaa kuvatessaan.

ENSILUOKKAISEN KUVANLAADUN KAAVA

Kiitetyt digitaaliset M.Zuiko-objektiivit, Olympuksen kuuluisa rungon kuvanvakausteknologia, suurinopeuksinen, erittäin herkkä kuvakenno ja TruePic-kuvaprosessori yhdessä takaavat huippuluokan kuvanlaadun, jota ammattilaiset vaativat.

OBJEKTIIVI, KENNO JA PROSESSORI

Digitaaliset M.Zuiko-objektiivit sallivat valon tulon kuvailmaisimeen oikeassa kulmassa parhaan tehon saamiseksi. Suurinopeuksinen, erittäin herkkä Live MOS -kenno mahdollistaa valon ja varjon vangitseminen ennenäkemättömän selkeästi. TruePic-kuvaprosessori toistaa kuvat luonnollisina ja viimeisteltynä pienintä yksityiskohtaa myöten. Yhdessä ne muodostavat perustan ensiluokkaiselle kuvanlaadulle.

KUVANVAKAAJA

Olympuksen kuvanvakautusjärjestelmä, joka kompensoi kameran lukuisia tärinöitä1 mukaan lukien kameran vieritys, on sisäänrakennettu kameran runkoon, ja varmistaa että kenno saa valon vakaassa muodossa. Vain vakaan valon vastaanottamisella voidaan kuvata ensiluokkaista kuvanlaatua.

ÄÄNTÄ NOPEAMPI SUPERSONIC-PÖLYNPOISTO

Objektiiveja vaihdettaessa pienen pientä likaa saattaa mennä kameran sisään ja tarttua kuvakennoon. Nämä likahiukkaset saattavat aiheuttaa varjoja, heikentäen siten kuvan laatua. OM-D on varustettu Olympuksen omalla, alan johtavalla Supersonic Wave Filter -suotimella (SSWF). Kyseessä on pölyä vähentävä järjestelmä, joka poistaa pölyhiukkasia kennolta puhtaan kuvan saamiseksi.

EI RAJOJA ENEMMÄN VAPAUTTA

OM-D on rakennettu taktisesti kestämään vaativia olosuhteita kuten hiekkaa, pölyä, sadetta ja lunta.3 Missä tahansa ympäristössä oletkin, voit keskittyä kuvan ottamiseen joutumatta huolehtimaan mahdollisista kamerakalustolle aiheutuvista vaurioista.

NOPEA JA TARKKA AUTOMAATTITARKENNUS

Uskomattoman tarkka automaattitarkennus on mahdollista, sillä suurinopeuksinen ja erittäin tarkka kuvakenno tunnistaa välittömästi, näkyykö kohde tarkennettuna. Malliston lippulaivassa on 121 ristikkäistarkennuspisteestä koostuva, vaihetarkennukseen perustuva tarkennusjärjestelmä (All-cross-type On-Chip Phase Detection) ja optimoitu algoritmi nopeasti liikkuvien kohteiden todella luotettavaan tarkennukseen.

INNOVATIIVINEN TYÖKALULAATIKKO

Live Composite -toiminnon avulla voit kuvata upeita kuvia tähtien reiteistä. Color Creator -toiminto tarjoaa tehokkaat välineet värisävyjen ja kylläisyyden säätöön. Tarkennustasojen haarukoinnilla (Focus Bracketing) voit luoda makrokuvia, joissa kohde näkyy tarkkana edestä taakse. OM-D-kameroissa on nämä ja monta muuta edistynyttä Olympus-teknologiaa sisältävää luovaa työkalua.