OLYMPUS >

PRO-GALLERIA

Takehiko Nakafuji

Takehiko Nakafuji

Pariisi on kiehtova kaupunki, joka on täynnä tuntemattomia salaisuuksia. Se on lukuisten valokuvaajien kuuluisten valokuvien näyttämö ja monien omien kuvieni teema lukuisilta käynneiltäni täällä. Tälle Pariisin matkalle valitsin mukaan OM-D E-M1 Mark II -kameran, koska olin päättänyt vangita tätä kaupunkia kohtaan tuntemani rakkauden ja omistautumisen. Pyrin kuvauksen aikana kiinnittämään huomiota kaupungin yksityiskohtiin kaduilla kävellessäni ja todella viestimään kuvaamieni ihmisten kanssa.

Ensimmäinen asia, jonka huomasin pitäessäni E-M1 Mark II -kameraa kädessäni, oli, että huolimatta sen pienestä rungosta ote oli hyvä ja runko vankka. Se on hyvin tehty, kaikkia toimintoja on parannettu, ja toiminta on jäsenneltyä, nopeaa ja kokemus todella miellyttävä. Ammattilaismallin ällistyttävä suurinopeuksinen sarjakuvaus, kuten E-M1 Mark II -kamerassa, voi tuntua jo liialliselta katujen tuokiokuvaamisesta innostuneelle, kuten minä. Kaikki erinomaiset tekniset ominaisuudet tekevät valokuvauksesta erittäin luotettavaa, joten voit haastaa itsesi ilman rajoituksia. Olen erityisen kiitollinen automaattitarkennusnopeuden merkittävästä paranemisesta, minkä ansiosta on mahdollista kuvata nopeasti odottamattomissa kuvaustilanteissa kaduilla kävellessä. Tämä kamera ja sen kompakti, vaatimaton ja huomiota herättämätön runko eivät koskaan pelota kuvauskohteita, kuvasinpa muotokuvia tai vangitessani näkymää kadunkulmassa.

Mielestäni E-M1 Mark II mahdollisti minulle vaeltamisen syvemmälle Pariisiin, jota en ollut aiemmin nähnyt.

Takehiko Nakafuji

Takehiko Nakafuji

Japani

Tokyo Visual Artsista valmistunut Nakafuji pitää Gallery Niepce -galleriaa Tokiossa. Hän on julkaissut valokuvakokoelmia, mm. STREET RAMBLER (Kadulla harhailija), ja hänen töitään on ollut esillä kansainvälisissä näyttelyissä. Hän on voittanut mm. 24. Tadahiko Hayashi Award -palkinnon.