OLYMPUS >

PRO-GALLERIA

Shin Yamagishi

Shin Yamagishi

Sain viimeinkin kuvata tällä kauan odotetulla lippulaivamallilla. Kuinkahan monella Olympus-digikameralla olen kuvannut. Parhaiten muistan E-20:n, josta tuli pääkamerani. Siitä on jo vuosikymmeniä ja kuvaan edelleen ja odotan kiinnostuksella uusia kameroita, joita julkistetaan joka vuosi.

Minusta tuntuu, että tällä kertaa olen todella kohdannut aidon, ammattilaisille suunnitellun digikameran.

Nämä valokuvat on otettu lähellä Obihiron lähiöitä Hokkaidolla. Koska olen Tokachi Obihiron alueen turismin lähettiläs, vierailen tällä alueella noin viidesti vuodessa. Olin todella iloinen voidessasi kuvata aluetta, joka on syöpynyt muistiini, ja päivittäinen valokuvaajana työskentelykokemukseni oli todella eduksi. Nykyään, kun kamerat ovat edistyneet sille tasolle, että kuka tahansa voi kuvata, meidän on kysyttävä itseltämme, mitä ammattilaiset pystyvät ilmaisemaan.

Uusi E-M1 Mark II ei ole liian suuri tai pieni ammattilaisvalokuvaajalle, vaan juuri oikeankokoinen. Siinä on luonnollisesti suosikkini, taidesuodin-toiminto, ja pystyin välittömästi kuvaamaan tuttuun tapaan. Paras toiminto on suljinpainikkeen tuntuma, eikä se aiheuta pettymystä tämän kameran kohdalla. FL-900R-salamassa on erittäin voimakas valoteho ja napsautettavan salamayksikön nopea latausaika. En malta odottaa, että saan omani ja pääsen käyttämään sitä työssä.

Shin Yamagishi

Shin Yamagishi

Japani

Yamagishi, joka on erikoistunut näyttelijöiden, poptähtien ja urheilijoiden muotokuvaamiseen, kuvaa valokuvia lukuisiin julkaisuihin, mm. mainoksiin, mallikirjoihin, vakokuvakokoelmiin ja aikakauslehtiin. Hän on julkaissut yli 350 valokuvakokoelmaa ja esiintyy tällä hetkellä useissa TV-ohjelmissa ja muussa mediassa. Hän kuvaa edelleen kuuluisia Hokkaidon Ban'ei-hevosten reenvetokilpailuja ja valokuvia on esillä näyttelyissä ja kirjajulkaisuissa. Hän on myös Tokachin alueen turismin lähettiläs ja Japan Professional Photographers Societyn jäsen.