OLYMPUS >

PRO-GALLERIA

Darwis Triadi

Darwis Triadi

Pitkään Olympus-tuotteita käyttäneenä olen oppinut arvostamaan kameran rungon ja objektiivin hienostuneisuutta sekä yhteensopivuutta, jolla Olympus pystyy yhä uudestaan ja uudestaan vaikuttamaan. Alkuperäinen OM-sarja oli vaikuttava työkalu ja sen nykyaikaiset digitaaliversiot eivät muodosta poikkeusta.

Luonnollisesti E-M1:n ja E-M1 Mark II:n välillä on selviä tehoeroavuuksia. Juuri hienovaraiset muutokset osoittavat kuitenkin, että Olympus pyrkii varmistamaan, että tuote on suunniteltu ammattilaiskäyttäjiä ajatellen.

Samalla kun arvostan Olympus-järjestelmän kokonaisvaltaisesti pienempää kokoa, E-M1 Mark II:n hieman suurempi, paremmin muotoilu tartunta mahdollistaa paremman otteen kädessä. Myös pystysuuntainen ote tuntuu vakaalta ja varmalta.

Kameraa käyttäessäni havaitsin väritieteessä hienovaraisia eroja. Niin hämmentävältä kuin tämä kuulostaa, TruePic-prosessori tuottaa kuvia, jotka näyttävät hieman eloisammilta ja silti vaikuttavat hyvin luonnollisilta.

Toinen arvostamani hienovarainen ero on, miten paljon tehokkaampi uusi prosessori on – yksinkertaiset asiat kuten toisto ja kuvien selaaminen toiston aikana ovat hyvin nopeita, ja usein näitä pieniä asioita pidetään itsestään selvyytenä.

Taidesuotimet tarjoavat minulle välittömän keinon olla luova lennossa. Joskus käytän taidesuotimia korostaakseni entisestään tarinoita, joita yritän kertoa kuvieni avulla.

Darwis Triadi

Darwis Triadi

Indonesia

Kun kyseessä on Indonesian muoti ja kauneus, ei kukaan muu ole niin tunnettu kuin Darwis Triadi. Triadiilla on yli 35 vuoden kokemus valokuvaajana, ja hänen kuviaan on julkaistu kansainvälisissä lehdissä, kuten Voguessa ja Black & White Magazinessa. Triadi on kuvannut monia merkittäviä henkilöitä Indonesian kuninkaallisista julkkiksiin sekä maailman merkittäviin johtajiin.