OLYMPUS >

CAMERAS AND LENSES BRAND SITE

YLEISKATSAUS

OM-D

Vallankumoukselliset kamerat muuttavat valokuvaamisesi pysyvästi.

OM-D

VERTAANSA VAILLA OLEVAA ERINOMAISUUTTA

OM-D tarjoaa kuvanlaatua, toimintoja ja intuitiivisen ohjauksen, joka tyydyttää jopa huippuammattilaiskuvaajat, kaikki pienikokoisessa ja kevyessä paketissa. Sen tuottamat ensiluokkaiset kuvat yhdistettynä ohittamattomaan liikkuvuuteen ja vapauteen, tekevät siitä ainutlaatuisen, ensiluokkaisen kameran.

TERÄVÄ KAIKILLA ALUEILLA

Yhdistettynä digitaalisiin M.Zuiko-objektiiveihin OM-D tuottaa henkeäsalpaavia valokuvia, jotka ovat tarkkoja ja teräviä aina kuvan reunoihin saakka.

TÄYDELLINEN KOKO TÄYDELLINEN KUVA

OM-D on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin vastaavat, samanlaisen kuvan laadun antavat DSLR-kamerat. Yhdistettynä kompakteihin ja kevyisiin M.Zuiko-objektiiveihin tällä kamerajärjestelmällä voidaan ottaa erilaisia kuvia missä tahansa.

YLELLINEN MUOTOILU

OM-D-kameroiden muotoilun juuret vievät takaisin alkuperäisen OM-sarjan vuosiin, alkaen mallista OM-1, joka tuotiin markkinoille 1973. Jokainen OM-D-malli on ollut uskollinen OM-muotoiluidentiteetille ja samalla sisällyttänyt edistynyttä tyyliä ja todella hienostuneen ulkonäön, minkä ansiosta se on vienyt kokonaisen uuden valokuvaajien sukupolven sydämet.

ALAA MUUTTAVAA TEKNOLOGIAA

Peilittömän teknologian käyttö paitsi pienentää kameran kokoa ja painoa, ja antaa lisäksi mahdollisuuksia kehittää ja käyttää entistä edistyneempiä teknologioita. Nämä uudet teknologiat antavat käyttäjille itseluottamusta ja luovaa vapautta siinä määrin, etteivät he ole koskaan kokeneet vastaavaa kuvatessaan.

Lue lisää TEKNOLOGIASTA  >

TUTUSTU VALOKUVAAJIIN

Katso valittujen valokuvauksen virtuoosien ottamia inspiroivia kuvia. Lue kaikkien ainutlaatuisten objektiivien kautta kerrotut tarinat.

PRO-GALLERIA  >

TÄHTIVALIKOIMA

Palkittua OM-D-sarjaa on kiitetty kaikkialla maailmassa innovatiivisen kamerateknologian rajojen, kuvanlaadun ja hienostuneen muotoilun rajojen laajentamisesta. Saatavana on kokonainen mallisto OM-D-kameroita, joista löydät parhaan kumppanin, joka vastaa kuvaustarpeitasi.

  • Luoville harrastajille
  • Taitaville ammattilaisille
  • Inspiroituneille aloittelijoille
Katso tarkemmat tiedot tuotesivustolta  >