OLYMPUS >

PRO-GALLERIA

Olivier Follmi

Olivier Follmi

Halusin testata OM-D E-M1 Mark II -kameran Tiibetissä, inspiraationi lähteellä, jossa aloitin valokuvaajan ammattilaisuran noin neljäkymmentä vuotta sitten. Varustettuna E-M1 Mark II -kameralla menin Kiinan Tiibetin alueelle Qinhaïhin samoilemaan vihreillä laidunalueilla korkealla vuoristossa, jossa solat ovat yli 5 000 metrin korkeudella ja taivas turkoosinsininen, ja jota korostaa lumihiutaleista kimmeltävät pilvet sekä tuulessa liehuvat rukoilijoille apua tuovat värikkäät liput.

Kiitos uuden OM-D-kameran ja sen kompaktien objektiivien valikoiman nautin kevyestä hyppimisestä vuorelta toiselle, kun olkapäilläni oli alle kolme kiloa painava laukku. Se oli puhdasta onnea!

E-M1 Mark II antoi minun täydellisesti ylittää normaalin kuvauksellinen lähestymistapani ja innosti innovoimaan kiitos lukuisten taidesuotimien, ja sen ansiosta saatoin kehitellä entistä luovemman ilmeen.

Minusta on jo vaikeaa kuvitella vielä täydellisempää kameraa. Mielestäni E-M1 Mark II ja sen objektiivit avaavat ovet tulevaisuuteen, valokuvaamisen uuteen aikakauteen vaativia ammattilaisia varten. Se yhdistää E-M5 Mark II- ja E-M1-kameroiden parhaat ominaisuudet, ja tätä uskomatonta kameraa voi kuvailla kahdella sanalla: Luovuus ja vapaus.

Olivier Follmi

Olivier Follmi

Ranska

Olivier Föllmi on ranskalais-sveitsiläiset ja italialaiset juuret omaava humanistikuvaaja ja tunnettu matkakuvaajien esikuva. Hän on World Press Photo Contest -kilpailun voittaja ja julkaissut 36 kirjaa, joita on käännetty yhdeksälle kielelle ja painettu yli puolitoista miljoonaa kappaletta.